Tatra- tuunikala salat
(Oma maitse mai/2014)
200 g tatart
3 hapukurki
2 tomatit
1/2 sibulat
1 purk herneid
185 g tuunikalakonserv tšilliga
Keeda tatar, jahuta. Haki kurgid, tomat ja sibul. Sega kõik kokku. Tšilli annab üpris palju piprasust!
Tegin ajakirjas antust poole vähem, aga sai ikka potitäie- seepärast ka siin pool kogusest.
Viineri- juustukotletid
(Kööginurk 2014/01 jaanuar)
Paneering:
200 g maisihelbeid
4 tl jahu
1 muna
Tainas:
4 sl jahu
4 viinerit
200 g kõva juustu
1 sl hapukoort
1 muna
küüslauguküüs
Haki viinerid, sibul ja küüslauk. Sega riivjuustu, jahu, hapukoore ja munaga. Vormi kotletid. Paneeri jahus, munas ja purustatud maisihelvestes. Prae.
Lumepallisupp.
(Tööõpetus IV- VII kl, 1975)
3 kl piima
4- 5 muna
1/2 kl suhkrut
soola
vaniljet
Piim keema. vahusta munavalged poole suhkruga. Aseta sellest lusikaga piima klimbid. Kuumuta mõlemalt poolt. Tõsta välja. kalla piima sisse munakollased, mis on suhkruga lahti klopitud ja kuuma piimaga segatud. Ära keeda, lase pakseneda. Lisa vanilje ja tõsta valgepallid tagasi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar