Mul on püsiäng. Ja sellega kaasneb täielik tahtepuudus süüa teha.
Eile panin liha sulama, et täna madalal temperatuuril kaua küpsetatud liha teha (3,5 tundi 150 kraadi juures ahjupotis, maitsestasin ja lisasin hapukoort), aga mida sinna kõrvale? Ideede puudus. Ja ka retseptiraamatuid ei taha kätte võtta. Nii lõppeski võitlus Parema ja Halvema Mina vahel sellega, et panin pannile kõik selle, mis kapist leidsin:
Eile panin liha sulama, et täna madalal temperatuuril kaua küpsetatud liha teha (3,5 tundi 150 kraadi juures ahjupotis, maitsestasin ja lisasin hapukoort), aga mida sinna kõrvale? Ideede puudus. Ja ka retseptiraamatuid ei taha kätte võtta. Nii lõppeski võitlus Parema ja Halvema Mina vahel sellega, et panin pannile kõik selle, mis kapist leidsin:
250 g sinki
1 sibul
2 porgandit
300 g koorega värsked kartulid
1 paprika
300 g kõrvitsat
200 g praetud kuuseriisikaid
3 tomatit
2 varssellerit
peotäis keedetud aedube
peotäis keedetud aedube
basiilikuoks
pipart, soola
Praadisin nad kergelt läbi. Alustasin singist- sibulast- porgandist ja lisasin järjest juurde vähem praadimist vajavaid juurvilju. Tulemus oli huvitav.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar