Võrratu seene-sibulapirukas
100 g võid
100 g peeneks riivitud porgandit
1 dl jahu
1 dl kaerahelbeid
0.5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
Täidis:3 sibulat
1 sl õli
1 dl piima
1 muna
1 küüslauguküüs
2 dl riivjuustu
0,5 tl soola
0,5 tl valget pipart
0,5 tl rosmariini
200 g seeni (mis ei vaja kupatamist)
|
Sega pehme või
ja riivitud porgand. Sega omavahel jahu, kaerahelbed, küpsetuspulber ja
sool ning lisa või-porgandi segule. Sega ühtlaseks tainaks. Suru
tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 225°C
juures ahjus 10 minutit. Lõika sibulad rõngasteks ja haki
seened. Hauta õlis pehmeks.
Sega kausis
piim, muna, juust ja purustatud küüslauguküüs. Lisa
seene-sibulamass. Kalla täidis põhjale ja küpseta 200°C juures praeahjus
20-25 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar