Püsiäng müdistab ja sügiskaamos ahistab. Pole tahtmist miskit keerulist teha. Isegi retsepti otsimine on ülemõistuse keeruline... Aga süüa tahavad ikkagi kõik...
Sel korral siis supp. Kuskilt vene lehelt. Tundus lihtne ja kiire teha. Oligi.
Juustune frikadellisupp.
2,5 l vett
400-500 gr veisehakklihaliha
1 muna
2
sibulat
1 porgand
3x 100 g sulatatud juustu topsi
5-6 keskmise suurusega kartulit, loorberi leht, sool, vürtsid
õli
Sibul lõika
kuubikuteks ja prae kuldpruuniks väikeses koguses õlis.
Sega hakkliha soola, pipar ja muna ning pool praetud sibulast. Sega. Vormi
frikadellid.
Puhasta ja riivi porgandid. Prae õlis.
Pane vesi keema. Vette lisa praetud sibul ja porgandid, maitsesta. Lase keema. Tõsta valmis frikadellid keevasse suppi. Vahepeal koori kartulid ja lõika väikesteks
kuubikuteks. Lisa supile ja keeda pehmeks. Lisa loorber ja maitsesta. Juustu lisa suppi kui kartulid on
valmis. keeda veel 3 minutit, lisa maitserohelised.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar