Kotlettidest jäi veidi hakkliha järgi. Otsisin ja leidsin Nami- namist. Kahjuks basiiliku unustasin ostmata- nii et veidi modifitseeritud.
Tai hakklihavokk basiilikuta
- 2 sl õli
- 1 sl punast tai karripastat
- 3 sl jämedalt hakitud küüslauku
- 1 hakitud sibul
- 500 g seahakkliha
- 2 sl nam pla kalakastet või
- sojakastet
- 2 - 3 dl kookospiima
- 2 tl suhkrut
- hästi suur peotäis kergelt hakitud (tai)basiilikut
Kuumuta wokpann keskmisel tulel, lisa õli. Kui õli on hästi kuum, lisa karripasta ja kuumuta segades minut aega, kuni karripasta hakkab sulama.
Lisa küüslauk ja sibul, prae minut aega. Lisa seahakkliha ja prae veel 5-10 minutit pidevalt segades, kuni liha on kergelt pruunistunud.
Lisa kalakaste, kookospiim ja suhkur, prae pidevalt segades 3 minutit.
Lisa hakitud basiilik, prae pidevalt segades umbes minut aega ja serveeri kohe.
Serveeri riisi või seesaminuudlite ja aedviljadega.
Lisa küüslauk ja sibul, prae minut aega. Lisa seahakkliha ja prae veel 5-10 minutit pidevalt segades, kuni liha on kergelt pruunistunud.
Lisa kalakaste, kookospiim ja suhkur, prae pidevalt segades 3 minutit.
Lisa hakitud basiilik, prae pidevalt segades umbes minut aega ja serveeri kohe.
Serveeri riisi või seesaminuudlite ja aedviljadega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar