Lehed

laupäev, 10. jaanuar 2015

Erakordselt maitsev kanasalat

Ikka Jamie!Aldise kommentaar toidule: " Nii halba pole veel teinudki". Veidi mõru sidrun oli jah asja rikkumas. Retsept nägi ette marineeritud sidruneid, aga ma ei hakanud seda eraldi tegema ja panin toore. Hea, et mitte selles koguses, nagu raamatus.

Erakordselt maitsev kanasalat.

1 brokoli
4 x 120 g kanafileed
1 kuhjaga tl jahvatatud koriandrit
õli
300 g bulgur- nisu (nisutang)
2 marineeritud sidrunit
punt rediseid
2 talisibulat (porruvars)
1/2 kimp värsket münti
2 sl külmpressitud oliiviõli
3 sl punase veini äädikat
2 sl päevalilleseemneid
karbike kressi

Serveerimiseks:
4 sl maitsestamata rasvavaba jogurtit
2 tl harissat
1 sidrun

täida kastrul soolaga maitsestatud veega. Tükelda brokoli ja keeda 4 minutit kaane all. Keeruta kana soola, pipra ja koriandriga kokku, haamerda õhemaks. pane praepannile 2 sl õliga küpsema. 3- 4 minuti pärast keera teine külg ja lase veel küpseda.
Tõsta brokoli potist välja, nõruta ja keeda selles vees tang (või peen makaron) ja 2 sidrunit. Sega aeg- ajalt. Pruunista brokoli. Poolita või purusta redised, haki sibul ja mündi lehed. Raputa üle külmpressitud õliga ja äädikaga. Maitsesta.
Kurna tang ja aseta suurde kaussi. sega kõik. Kõige peale kergelt pruunistatud seemned, jogurt ja haritssa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar