Kuna neljapäev on saviplätsimise päev, siis püüan kas mitte üldse süüa teha või siis midagi kiiret. Sel korral sai kapis olnud kanakintsudest selline ahjuroog. retsepti leidsin Toidutarest.
Köögiviljadega ahjukana
1 kg | Kanakoivad või -kintsud | |
3 tk | Suurt tomatit | |
3 tk | Punast sibulat | |
3 tk | Punast paprikat | |
6 tk | Küüslauguküünt | |
1 tk | Sidrun | |
Oliivid | ||
4 spl | Oliiviõli | |
2 dl | Valge vein või puljong | |
2 tl | Kuivatatud tüümiani | |
Sool | ||
Must pipar |
2. Laota paprika, tomat, sibul ja küüslauk ahjuvormi põhja, tõsta kana peale. Lisa oliivid ja sidrunisektorid, maitsesta soola, pipra ja tüümianiga.
3. Nirista vormi õli ja vein või puljong. Küpseta ahjus 200° juures 1 tund.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar