Itaalias saime imemaitsvaid ahjupirne Gorgonzola kastmega. Keele viib alla! Üritasin siis järgi teha. Maitse tuli küll väga hea, aga juust läks veidi pruuniks. Kas oleks pidanud kasutama kõva Gorgonzolat või segama kreemjat veidikese koorega. Aga eks pean katsetusi jätkama
Ahjupirnid Gorgonzolaga
4- 5 pirni
100 g Gorgonzolat
veidi suhkrut
määrimiseks võid
Määrisin vormi võiga. Viilutasin pirnid pikuti sektoriteks ja ladusin vormi. Hoidsin ahjus 200 kraadi juures kuni pirnid veidi pruunistusid servadest. puistasin õrnalt suhkruga üle. Siis panin lusikaga ühtlaselt juustu (mul oli sellise sulatatud juustu tekstuuriga variant) peale ja veel 10 minutiks ahju.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar