Siga Tai moodi
- 500 g seafileed
- 2 - 3 väiksemat porrut
- 2 - 3 küüslauguküünt
- 0,5 - 1 punast paprikat või
- 0,5 - 1 tl sambal-oelek kastet
- võid
- musta pipart
- 1 sl riivitud ingverijuurt või
- 1 tl ingveripulbrit
- 1 lihapuljongikuubik
- 2 dl kookospiima
- 2 dl maitsestamata jogurtit
Lõika seafilee 2 cm paksusteks viiludeks.
Pese porru ja lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks.
Prae lihalõigud pannil võis, umbes 3 minutit ühelt ja 3 minut teiselt poolt. Maitsesta soola ja pipraga.
Prae aedvilju paar minutit võis. Maitsesta riivitud ingveriga, murenda juurde puljongikuubik. Lisa kookospiim ja jogurt, tõsta juurde sealihaviilud. Kuumuta keemiseni, maitsesta soolaga ja serveeri kohe koos keedetud riisiga.
NB! Liha võib varem valmis praadida!
Rootsi Arla retsept (Thailändsk fläskfilé)
Pese porru ja lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks.
Prae lihalõigud pannil võis, umbes 3 minutit ühelt ja 3 minut teiselt poolt. Maitsesta soola ja pipraga.
Prae aedvilju paar minutit võis. Maitsesta riivitud ingveriga, murenda juurde puljongikuubik. Lisa kookospiim ja jogurt, tõsta juurde sealihaviilud. Kuumuta keemiseni, maitsesta soolaga ja serveeri kohe koos keedetud riisiga.
NB! Liha võib varem valmis praadida!
Rootsi Arla retsept (Thailändsk fläskfilé)
Mina hautasin veel 15 minutit kastet madalal kuumusel, et liha ikka pehme oleks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar