Lehed

laupäev, 22. august 2015

Cannelloonid

Karp cannelloonidega seisis juba jaanipäeva järgsest ajast. Nüüd tundus, et ongi õige aeg valmistada. Ja see pole sugugi nii keeruline, kui tundub.
Idee sain Kahe apla itaallase raamatust, kuid ei tahtnud nii palju jannata. Tegin oma ja lihtsama variandi.

Cannelloonid hakkliha ja suvikõrvitsaga.

1/2 suvikõrvitsat- kuubikuteks
500 g hakkliha
1 sibul- haki
2  muna
soola
pipart

1 karp cannelloonisid
1 l vett
1 purk tomatiga kastet
parmesani

Segasin täidiseained kokku ja ajasin segu makaronitorudesse vormi kohal, millega hakkasin neid ahjus küpsetama. Siis ei lähe segu raisku. Ladusin täidetud torud õlitatud vormi. Kallasin peale vee ja tomatikastme. Seda peaks olema nii palju, et peaaegu kataks makaronid. poole küpsetamise pealt lisasin juustu. Küpsetasin ahjus 200 kraadi juures umbes 40 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar