Tainas:
12 g presspärmi
100 ml leiget vett
80 g riivjuustu
näpuotsatäis soola
8 sl oliivõli
220 g jahu
12 g presspärmi
100 ml leiget vett
80 g riivjuustu
näpuotsatäis soola
8 sl oliivõli
220 g jahu
Kate:
1 pakk keedusalaamit
4 sl tomatikastet
1 paprika
200 g kirsstomateid
40 g pärlsibulaid
125 g sinihallitusjuustu
100 g juustu
1 pakk keedusalaamit
4 sl tomatikastet
1 paprika
200 g kirsstomateid
40 g pärlsibulaid
125 g sinihallitusjuustu
100 g juustu
Esmalt alusta taina tegemisest. Selleks murenda kausis
pärm, lisa leige vesi ja sool. Lahusta pärm vees ning seejärel lisa õli ja
jahu, sõtku ühtlseks tainaks. Viimaks lisa peenelt riivitud juust ja sõtku
tainas veelkord läbi. Jaga tainas kaheks ning rulli tainas lahti ja vormi kaks
ümmargust pitsapõhja.
Pitsapõhjadele määri esmalt tomatikaste, siis laota
peale salaami, seejärel viilutatud paprika, poolitatud tomatid, pärlsibulad
ning viimaks murendatud sinihallitusjuust ja riivjuust. Küpseta ahjus 190
kraadi juures ca 15 minutit, kuni tainas on mõnusalt krõbe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar