Blondie.
230 g võid
340 g pruuni suhkrut
veidi soola
1 tl vanilli ekstrakti
2 muna
280 g jahu
1/2 tl soodat
1 tl küpsetuspulbrit
240 g valget šokolaadi
4 sl jõhvikaid
1. kuumuta ahi 180 kraadini. Kasuta kandilist või 23 cm läbimõõduga ümarat vormi, pane sinna küpsetuspaber.
2. sulata või kastrulis ja vahusta suhkru ja soolaga. Lisa vanilje ja vahusta veel. Eemalda tulelt.
3. Lisa lahtiklopitud munad ja sega hästi. Pane jahu, sooda ja küpsetuspulber kaussi ja sega sinna võisegu.
4. jätke segu veidi jahtuma, siis segage sinna šokolaaditükid ja jõhvikad. Kui segu on liiga kuum sulab šokolaad!
5. Kalla tainas vormi ja aja ühtlaselt laiali. Küpseta 35- 40 minutit, kuni välisservad on kõvad, kuid keskelt veidi pehme.
6. Lase jahtuda restil vähemalt 10 minutit. Lõika ruutudeks. Võiv säilida õhukindlas nõus nädala.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar