Karulauguhummus.
400 g purk konservitud kikerherneid (nõrutatud) peotäis värsket karulauku
4 sl oliiviõli
2 sl tahiini seesamipastat soovi korral
1 sidrun
soola ja musta pipart
Valmistamine:
Kui hummus on liiga paks, siis sega juurde veidi vett või oliiviõli. Õige hummus peaks olema kreemjas, ent mitte vedel.
Lasin kõik koostisosad saumiksriga puruks. Ja karulauku panin ikka mõnuga!
Karulaugune kartulisupp.
1 tk sibulat
võid
õli
350 g kartulit ( 3 tk)
1 tk hapukat õuna
8 dl lahjat puljongit
100 g kimp karulauku
soola
musta pipart
sidrunit (pisut koort)
Serveerimiseks:
võid
õli
350 g kartulit ( 3 tk)
1 tk hapukat õuna
8 dl lahjat puljongit
100 g kimp karulauku
soola
musta pipart
sidrunit (pisut koort)
Serveerimiseks:
- toorjuustu või
- kodujuustu või
- hapukoort
Valmistamine:
Haki sibul peeneks, kuumuta või ja õli segus kuldseks.
Lisa kooritud kartulitükid ning õunasektorid. Vala peale puljong ning keeda, kuni kartul on pehme.
Püreesta supp, siis lisa hakitud karulauk ning püreesta veel kord.
Timmi maitset soola, sidrunikoore ja vajadusel pipraga.
Serveeri kohe, nt toorjuustu, kodujuustu või hapukoorega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar