Tomatine kapsasupp valgete ubadega
350 g hakkliha
200 g värsket kapsast
1 porgand
1 sibul või porru
3 küüslauguküünt
1 loorberileht
5 dl kodust tomatiletšot (või
3 dl tomatimahla+ 100 g tomateid)
1, 5 l vett
keedetud valgeid ube
prae hakkliha potis kergelt läbi, lisa peenestatud porgandid, sibulad ja küüslauk. Haki peakapsas peenteks ribadeks ja lisa hakklihale. kalla vesi potti, lisa loorberileht ja lase haududa, kuni kapsas on pehme. Kalla hulka letšo ja tomatid ning porrulaugurõngad, hauta 10- 12 minutit. Lõpuks sega supi hulka oad, lase keema ja maitsesta.
Kasutasin pisikesi põldube, mille esmalt keema panin ja siis alles kapsa. Letšole lisaks panin suppi ka poolikuid kirsstomateid. Sai üks korralikult tummine supp.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar