Lehed

pühapäev, 4. mai 2014

Ülepingutamine

Taas pingutasin söögitegemisega üle. Ei saa aru, miks isegi 1 ports on meie jaoks suureks koguseks muutunud.

Kartulid seene- sibulakastmes

(Kööginurk 10/2013, oktoober)

8 kartulit
4 sibulat
2- 3 küüslauguküünt
õli
200 g suitsusinki
250 ml  vett (seenepuljongit)
1 sl sinepit
500 g seeni
konservtomateid.

Kartulid viilutasin ja panin ahjuvormi. Sibula ja küüslaugu tükeldasin ja hakkisin ja hautasin pannil pehmeks. Lisasin  seeni omaalgatuslikult ja kallasin kartulitele peale. Lisasin ka tomateid ja singiribasid. Segasin vedeliku ja sinepi ja pipra, soola ning kallasin kõige otsa. Ahju 200 kraadi juurde 30- 40 minutiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar