Lehed

esmaspäev, 14. september 2015

Tatrasalat

Laps keetis reedel tatart. Nädalavahetusel aga keegi eriti seda ei söönud. Muidugi tuleb sellest miskit teha. Miks mitte tatrasalatit? Originaalis on suitsukana salati sisse segatud, aga kuna mul oli saviringi kiire, siis viskasin nad lihtsalt pannile ja lasin kuumaks.

Tatrasalat

400 g suitsukana
6 dl tatar (keedetud)  

4 tk marineeritud kurk  
1 tk tomat (suur)  
KASTE 
1.5 dl majonees 
1 dl hapukoor 
2 tl aroomisool  
2 tl sidrunipipar  
maitseroheline 

Sega kokku kastmeained ja jäta köögiviljade tükeldamise ajaks maitsestuma. Lõika kurgid ribadeks, tükelda tomat. Puhasta ja tükelda kana. pane kõik salatiained kaussi ja sega kastmega. Soovi korral maitsesta meelepärase maitserohelisega (basiilik, siledaleheline petersell, till). 

Kasutasin ka värsket kurki.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar