Lehed

kolmapäev, 2. september 2015

Kana

Haudepotis kana on mu lemmik olnud aegade algusest. Viskad soola- pipraga maitsestatult potti, peale sibula ja hapukoorega kaste. Miski trikitamisega ei tule mahlasemat kana. 
Sel korral veidi teisiti. Ja nahk ei meeldinud kohe üldse, kuid soust oli väga hea.

Toorjuustune ahjukana

1 jahutatud broiler
soola
1 dl heledat õlut
200 g toorjuustu
1 sl mett

Loputa broileri voolava vee all ning patsuta majapidamispaberiga kuivaks. Hõõru kana seest ja väljast soolaga kokku. Pane ahjuvormi (pigem väiksemasse, et kana täpselt ära mahuks). Pane kaussi ülejäänud ained ning mikserda ühtlaseks. Vala segu kana juurde, kata vorm kaanega ning küpseta 190 kraadi juures 1 tund ja 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar