Lehed

teisipäev, 22. märts 2016

Midagi veiselihast

Hankisin veidi veiseliha ja otsisin mõistlikku retsepti. Nami-namist leidsingi.

Porkolt

1 kg pehmet veiseliha (nt abatükk)

3-4 suurt sibulat (ca 400 g)

4-5 sl õli

3 sl mahedat ungari paprikapulbrit

200 g letšot (ungari paprikahoidist)

soola ja musta pipart

Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Lisa kooritud ja hakitud sibulad ning hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni sibulad on klaasjad. 
Lõika veiseliha umbes 30-40 grammisteks tükkideks. 
Tõsta pott tulelt ja sega juurde paprikapulber. Lisa lihatükid, maitsesta soolaga ning pane pott tagasi tulele. Kuumuta keskmisel kuumusel paar minutit aeg-ajalt segades, kuni liha on ümberringi värvi muutnud. 
Sega juurde letšo. Hauta tasasel tulel umbes 1,5 tundi, kuni liha on pehme. 
Valmis hautisele lisa maitse järgi veel soola-pipart. 
.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar