Broileripada riisi ja kookosega
500 g Talleggi kanafileed150 g mugulsibulat
6 küüslauguküünt
15 g värsket ingverit
½ tl mooniseemneid
30 g oliivõli
½ tl koriandri seemneid
0,3 liitrit puljongit
100 g riisi
1 pakk Santa Maria India Kerala Curry maitseainesegu
1 dl Santa Maria Tai kookospiima
1 sl sidrunimahla
soola, pipart
kaunistuseks värsket koriandrit ja 20 g kookoselaaste
Haki sibul, küüslauk ja ingver peeneks, lisa juurde 1 sl oliivõli. Kuumuta pannil mooni- ja koriandriseemneid u. 1 min. Tõsta maitseained uhmrisse ja hõõru peeneks. (nii annavad maitseained veelgi rohkem maitset ja aroomi). Kuumuta pannil ülejäänud õli ja pruunista selles broilerifileed 5 min. Tõsta liha pannilt ja prae hakitud sibul, küüslauk ja ingver, kogu aeg segades. Lisa purustatud maitseained ja kuumuta veel 1 minut, seejärel lisa Kerala Curry ning broileritükid ning kalla juurde puljong. Kuumuta keemiseni, lisa juurde riis ja hauta madalal kuumusel kaanega kaetult 15-20 min. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Vala juurde kookospiim ja hauta veel 5 min.
Enne serveerimist lisa röstitud kookoselaastud ja värske koriander.
Toit söödi nii ruttu ära, et ma ei jõudnudki pilti teha.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar