Lehed

pühapäev, 22. mai 2016

Kaneelirullid

Meie pere kaneelirullid on puhas klassika. Ei midagi keerulist. Viimasel ajal teeb tainamasin ka pärmitaigna valmis. Koostis on kõik umbes- täpselt.

Kaneelirullid.

Pärmitaignaks:
50 g pärmi
300 ml sooja vett
1/2 kl suhkrut
1 tl soola
500- 600 g jahu

Täidis:
sorts õli
kaneeli
suhkrut

Taigna segab masin. Võib ka käsitsi teha, aga peamine on, et poleks liialt vedel. Kui tainas valmis, siis rullin laual lahti, katan õliga ja kaneeli- suhruga. Keeran nagu rullbiskviidi rulli ja lõikan otsast viilud. need pannile ja ahju. Küpsetan 200 kraadi juures kuni on pruunid. Ahjust välja võttes piserdan veega üle ja katan köögirätiga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar