Suvikõrvitsa riisi vorm.
150 g riisi
2 sibulat
1/2 suvikõrvitsat
400 ml rõõska koort
200 g riivjuustu
500 ml puljongit
500 ml puljongit
soola, pipart
Prae sibulad kleepjaks ja lisa kõrvitsatükid ning riis. Kalla peale puljong. Kuumuta segades 5 minutit. Sega sisse koor ja 100 g riivjuustu. Maitsesta. Kalla kõik ahjuvormi. Kuumuta ahi 190 kraadini. Patsuta roog siledaks. Pinnal peaksid olema kõrvitsad. Raputa peale ülejäänud juust. Küpseta ahjus 40 minutit.
Kuna tegu väga taimse roaga, praadisin kõrvale munas- jahus ja maisihelvestes pööratud eelnevalt vasardatud liha. Kõik muutis libedamaks hapukoore- rohelise sibula kaste.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar