Lehed

neljapäev, 16. juuli 2015

Tuunikalasalat

Tuunikala salat

(Kööginurk 7/2015)

250 g aedube
1 karp tuunikala õlis
50 g frisee salatit (endiivia)
4 vutimuna
4 kirsstomatit
4 musta ja 4 rohelist oliivi
oliiviõli
1 tl sidrunimahla
värsket tüümiani
värskelt purustatud valget pipart

Prae oakaunad tugeval tulel, maitsesta tüümianiga. Keeda munad kõvaks ja koori. Viiluta tomatid ja tükelda munad. Mulju tuunikala kahvliga puruks. Pese salat, nõruta ja rebi tükkideks. Poolita oliivid ja sega kõik ained. Sega õli ja sidrunimahl ja vala salatile. Kaunista salat oliivide, tomati, munade ja maitsetaimedega.

Kasutasin kanamune ja rukolat. Loodan, et maitse ei kannatanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar