Lehed

laupäev, 14. juuni 2014

Laisad tuvikesed

Retsepti nimetus on intrigeeriv. Tegemist on laisa koka kapsarullidega. Tundus, et ka valmistamisega ei saa puusse panna- aga kuidagi ei seisnud segu koos. Nii et mul tuli rohkem kapsa- hakkliha vormilaadne toode. Aga ega maitse seepärast halvem polnud ;)

Laisad tuvikesed.

värske kapsas
hakkliha
riis
sibul
porgand
muna
tomatipasta
jahu
vesi

Haki sibul ja porgand ning prae kergelt läbi. Haki kapsas ja sega sibula, porgandi, hakkliha ja munaga. Keeda riis ja lisa hakklihamassile. Maitsesta. Vormi massist kotletid ja prae need kahelt poolt, aseta ahjuvormi. Pannile jäänud rasvas prae jahu läbi, sega juurde tomatipasta ning vesi ja kalla vormi. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30- 40 minutit.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar