Lehed

teisipäev, 10. juuni 2014

Midagi lihtsat

Jälle jäi mul retsepti valimine viimasele minutile. Mida teha süüa, kui kapis on pakk sardelle? Aga  mõte grillimisest ajab isu ära... Sel korral aitas Toidutare. Polnudki ammu suppi teinud. Vaatasin, et jube lihtne ja vähe koostisosi. Oligi kiirelt valmiv- ma küll praadisin poti põhjas vorstitükid ja porgandi läbi. Nii et muudsin veidi valmistamisjärjekorda. Ja üllatuslikult ka maitsev ja veidi teisem, kui lihtsalt juurviljasupp.

Vorstisupp tomati ja tšilliga.

1 l vett
3 kartulit
1 porgand
1 väike porru (valge osa)
300 g sardelli 
1 sl tomatipüreed
1 sl tšillikastet 
hakitud maitserohelist

Praadisin potipõhjas sardellitükid ja porgandiribad. Kallasin vee peale ja lisasin kartulitükid ja porruviilud. Maitsestasin soola, tomatipüree ja tšillipastaga. Kui kõik oli keenud lisasin maitserohelist. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar