Juustuvahvlite retsept on juba ammu mul olemas olnud. Kunagi kui ta netist leidsin tegin neid mitu raksu. Nüüd selgub, et keegi perest enam ei mäleta, et meil vahvlimasingi kapis on. Korra olen seda retsepti ka Delfi juustutoitude retseptivõistlusel kasutanud ja karbitäie Leedu juustusid võitnud.
Peale mitut päeva survestamist, tegin kausitäie valmis.
Juustuvahvlid
200 g riivitud juustu
200 g võid või margariini (võib ka vähem)
400 g hapukoort
4 klaasi(200gr) jahu= 8 dl
soodat natuke
1 tl soola
Sega- sõtku kõik koostisosad. Hoia tund külmkappis ja küpsetada siis väikesed taignapallid vahvliküpsetajaga.
200 g võid või margariini (võib ka vähem)
400 g hapukoort
4 klaasi(200gr) jahu= 8 dl
soodat natuke
1 tl soola
Sega- sõtku kõik koostisosad. Hoia tund külmkappis ja küpsetada siis väikesed taignapallid vahvliküpsetajaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar