Väga lihtne lihapirukas.
2 muna
0.5 tl soola
1 tass jahu
1 tass jogurtit või keefiri
0.5 tl sooda
Täidis:
300 g hakkliha
2-3 tükeldatud sibulat
soola ja pipart
0.5 tl soola
1 tass jahu
1 tass jogurtit või keefiri
0.5 tl sooda
Täidis:
300 g hakkliha
2-3 tükeldatud sibulat
soola ja pipart
Keefir sega soodaga ja jäta 5 minutiks seisma. Seejärel lisada ülejäänud koostisosad
ja segada korralikult. Määri võiga vorm ja vala põhja pool tainast.
Valmista täidis- prae hakkliha ja sibul, pane taignale ja vala teine pool tainast peale. Pane kuuma ahju ja küpseta 170 C juures 40 minutit.
Täidist võib teha mis
tahes komponentidest.
Sibula asemel panin karulauku.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar