Pitsapõhi
50 ml vett
100 ml õli
150 g jahu
soola
Sega kõik kokku ja määri pannile laiali. Katteks ketšupit, sellele praetud hakkliha- sibula segu, praetud kukeseened ja riivitud juust.
Saviahjus oli umbes 15 minutit.
Meie perele meeldib just selline pitsapõhi, mitte pärmiga.
Kartsin, et pitsa jääb titele veidi karmiks söömaajaks ja tegin ka suppi- Tikka Masala maitseaineseguga. Oi- oi- oli seal aga pipart!
Tikka Masala
1 pk Tikka Masala maitseainesegu
2 kanafileed
5 tomatit
5 šampinjoni (mul peotäis praetud kukeseeni)
1 pk kookospiima
400 ml vett
Prae fileetükid. Keeda vesi maitseainetega läbi, lisa kookospiim, kana, tomatitükid ja seened. Keeda veidi veel.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar