Lehed

esmaspäev, 18. jaanuar 2016

Ahjukana ja -kartulid salveita

Taas roog Jamie detsembri/jaanuari ajakirjast. Õpetus lühike, kuid valmib suht kaua. Selle eest kana nahk on imeline!


Ahjukana ja -kartulid salveiga

200 g šalottsibulaid
3 sl õli
3 sl punaveiniäädikat
1 sl sojakastet
4 salveioksa
8 kanakintsi
400 g kartuleid

Kuumuta ahi 220 kraadini. Sega hakitud sibul õli, äädika ja sojakastmega. Maitsesta soola ja pipraga. Sega sisse kanakoivad ja pane 20 minutiks laagerduma. Tükelda kartulid 1,5 cm tükkideks ja aseta ahjupannile. Lisa veidi soola. Tõsta sellele kana, nahk ülespoole. Nõrista peale marinaad. Küpseta ahjus 20 minutit, sega ja küpseta valmis. aega kulub umbes 1, 5 tundi.

Salvei jätsin teadlikult panemata. Võib- olla suvel proovin.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar