Lehed

reede, 29. jaanuar 2016

Sibulapitsa

Sattusin sellele retseptile peale Kodumaagia blogist.

Koostis:
kiirtaignast põhi:
25 g võid
1 dl piima
0,5 tl soola
2 tl küpsetuspulbrit
2,5 kl jahu

kate:
3 keskmist sibulat
2 küüslauguküünt
praadimiseks ja määrimiseks õli
50 - 75g riivitud juustu
125 - 200 g mozarellajuustu 
pitsamaitseainet
purustatud musta pipart
veidi soola

Valmistamine:
Kõige pealt valmista kiirtaigen. Selleks sulata või ja soojenda piim käesoojuseni. Sega juurde sool, küpsetuspulber ja jahu, Sõtku taigen ühtlaseks ja jäta umbes 15 minutiks seisma.
Tükelda küüslauk ja sibul, prae need õlis läbi:

Pane ahi 225 kraadi juurde soojenema. Rulli taigen kahe küpsetuspaberi vahel ümaraks, või noh, enam-vähem ümaraks. Pintselda taignaplaat pealt õliga:

Lisa sibula-küüslaugu segu, raputa peale maitseained ja lisa juust. Küpseta 225 kraadises ahjus umbes 12-15 minutit.

3 kommentaari: