Suvikõrvits seisab ikka veel kapi peal- otsustasin tast miskit teha. retsept oli küll ette nähtud kõrvitsast, aga eks neil ju peamiselt pehmuse vahe. Muidugi hakkliha ja kartulit sai nii palju, et suvikõrvitsat mahtus vaid jupike.
Kõrvitsa-kartulivorm hakklihaga
400 g veisehakkliha 1 tl Cayenne'i pipar 400 g Kartulid 400 g Kõrvits 2 dl Konserveeritud mais 1 tk Sibul 1 tl Riivitud muskaatpähkel 2 dl Kohvi- või rõõsk koor 35% 2 dl Köögiviljapuljong PEALE100 g Riivitud juust Värsked ürdid (roheline sibul, petersell või till)
1. Koori kartulid ja kõrvits ning lõika tikkudeks. Koori sibul ja lõika ribadeks.
2. Kuumuta sibulat pannil õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta Cayenne’i pipra ja soolaga.
3. Sega hakkliha kartuli, nõrutatud maisi ja kõrvitsaga ning maitsesta muskaatpähkliga.
4. Kalla segu vormi ning lisa puljong ja koor. Puista peale riivjuust.
5. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 30 minutit või kuni kartul on pehme. Puista peale hakitud ürte ja tõsta lauale.
2. Kuumuta sibulat pannil õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta Cayenne’i pipra ja soolaga.
3. Sega hakkliha kartuli, nõrutatud maisi ja kõrvitsaga ning maitsesta muskaatpähkliga.
4. Kalla segu vormi ning lisa puljong ja koor. Puista peale riivjuust.
5. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 30 minutit või kuni kartul on pehme. Puista peale hakitud ürte ja tõsta lauale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar