Lehed

pühapäev, 24. jaanuar 2016

Verivorsti Carbonara

Leidsin "Kulinaarsete kroonikute kokaraamatust" intrigeeriva retsepti- Carbonara? Verivorstiga? Veider. Aga pidin proovima. Toidu välimus oli küll eemaletõukav. Kuid maitsel polnud vigagi. 

Verivorsti Carbonara

1 pk makarone
400 g verivorsti
1 sl õli
200 g vahukoort
soola, pipart
palsamiäädikat
worcesteri kastet
2 muna
riivitud parmesani

Puhasta verivorst nahast ja tükelda. Prae pannil õlis. Vala peale 3/4 koorest ja lase veidi keeda. Suru kahvliga vorstid katkisemaks. Maitsesta. Ole soolaga ettevaatlik. Tõsta pann tulelt ja lisa juurde koorega lahti klopitud munad. Sega makaronidega kokku. Kõige lõpuks puista üle parmesaniga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar