Lehed

laupäev, 30. jaanuar 2016

Kana Tai moodi

Raamatust "Kulinaarsete kroonikute kokaraamat"

Tai magushapu kaste

250 g broileri kintsuliha
1 tl maisitärklist
2 tl kalakastet
0,5 tl sojakastet
1 mugulsibul
0,5 paprikat
1 väike kurk
3 viilu ananassi
3 küüslauguküünt
1 väike tomat
jupp tšillit
soola
4 tl tomatipastat
2 tl suhkrut
õli

Tükelda liha ja sega tärklise, soja- ja kalakastmega ning jäta teiste toimingute ajaks marineeruma. Tükelda paprika, kurk ja mugulsibul suurteks tükkideks. viiluta ananass ja haki küüslauk. prae kuumal vokkpannil õlis liha 3- 4 minutit ja tõsta kõrvale. Prae järgemööda köögiviljad ja maitsesta. Lisa praetud kanaliha. valmista kaste ananassimahlast ja tomatipastast, maitsesta suhkruga ja 1 tl kalakastmega. Vala pannile ja sega läbi.  

Mulle tundus 3-4 minutit kanale veidi vähe ja ma praadisin liha koos köögiviljaga lõpuni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar