Lehed

pühapäev, 10. jaanuar 2016

Kräsupea

Selle kräsupea retsepti kirjutasin üles kunagi ammu- ammu. Miskipärast retseptis suhkrut polnud- panin siis umbes klaasi. Ja soola oleks pidanud ka veidi rohkem panema (panin umbes pool tl)

Kräsupea.

Tainas:
4 muna
2,4 kl jahu
3 sl kakaod
400 g hapukoort
1 tl soodat

600 g hapukoort

Sega tainas kokku ja jaga pooleks. Ühele poolele pane kakao. Hele põhi tükelda kuubikuteks ja sega 600 g hapukoorega. Tume põhi lõika kaheks põhjaks. Määri ühele hapukoort ja aseta pooled heleda põhja tükid. Pane peale teine pruun pool ja kata see ülejäänud heleda põhjakuubikutega.

Glasuur:
2 sl kakaod
100 g võid
3 sl piima
3 sl suhkrut

Sulata või ja sega hulka kõik ained. Kuumuta keemiseni ja kalla koogile. Lase kooki pool tundi külmas seista.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar