Tortilla lasanje
240 g veiseliha delikatesshakkliha
1 sibul2 küüslauguküünt
390 g purustatud tomateid ürtidega
Himaalaja soola
pipart
tšillihelbeid
kuivatatud või värsket punet
4 täistera tortillat
25 g suitsujuustu
150 g riivitud juustu
värsket rukolat
220 g klassikalist kodujuustu (Otto)
Haki sibul ja küüslauk, pruunista kergelt oliiviõlis, lisa
juurde hakkliha. Kui hakkliha on küps, lisa purustatud tomatid ja sega läbi.
Kuumuta pisut ning maitsesta himaalaja soola, pipra ja tsillihelvestega. Sega
kokku suitsujuust, kodujuust ning 100 g riivjuustu. Tõsta küpsetuspaberile 1
tortilla, sellele määri hakklihatomatikaste ja kodujuustu segu, ning pisut
värsket rukolat. Tõsta peale teine kiht torltillat, lisa hakklihatomatikaste,
kodujuustusegu ning rukola ning seni kui viimaseks kihiks jääb viimane
tortillakiht, sellele määri hakklihatomatikaste ja puista üle riivitud
juustuga. Küpseteta 190 C juures 15 minutit. Serveeri värske rukolaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar