Lehed

pühapäev, 31. jaanuar 2016

Kala veinis...pörrrr

No ei ole head need kala road, kus on sees kas veini või hapukapsast. Aga ikka astun ämbrisse. Sel korral "Kulinaarsete kroonikute kokaraamatu" abil.

Karpkala ohtra või ja valge veiniga.

1 karpkala
4 suuremat sibulat
50 g + 100 g võid
soola, valget pipart
0,5 tl suhkrut
kalamaitseainet

Tükelda kala portsioniteks. Pane 50 g võid pannile sulama, lisa viilutatud sibula ja prae kergelt pruuniks.
Tõsta kala sibulale, maitsesta. Vala roog veiniga üle, nii et kataks kala. Lase kõik keema, et alkohol ära keeks ja vahepeal keera kala. Lisa vähehaaval võitükid ja soola. Kui vedelik on liiga hapu, lisa suhkrut. lase uuesti keema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar